Korv & Musik

För några veckor sedan fick jag kontakt med STHLM Stage & Musics ägare Tobias Jonasson som erbjöd mig att jobba som tekniker för honom. Första uppdraget blev att rigga och sköta ljudet på Triangelkyrkan Enskedes återkommande event, korv & musik.

Detta är något av en dröm som går i uppfyllelse, att få vara ute som tekniker och att ha möjligheten att samarbeta med ett företag med goda kontakter och med många roliga uppdrag. Redan när jag gick ut gymnasiet 2009 så var jag inne på att läsa ljudteknik på folkhögskola och fick en av 2 platser på ljudtekniklinjen på Bollnäs folkhögskola. Det avsnittet slutade dock med att jag valde att resa till Australien istället, men intresset och drömmen att få jobba med ljud har alltid funnits där.

Korv & Musik var precis vad det låter som, det serverades korv och det spelades musik. Musikerna var en blandning av hobbymusiker och frilansmusiker och 10-mannabandet med Maria Almlöw i spetsen levererade en minnesvärd discosshow.

Här kommer ett filmklipp från kvällen som jag hittade på facebook efteråt.